Nedavno ga se povezivalo s Hajdukom. Sad je ponuđen Manchester Unitedu

MANCHESTER UNITED traži igrača koji bi zaoštrio konkurenciju na krilnim pozicijama u momčadi, posebice u trenucima kad ne zna što će napraviti s Antonyjem i Jadonom Sanchom. Velikanu s Old Trafforda ponuđen je Anwar El Ghazi, 28-godišnji Nizozemac kojeg se nedavno povezivalo s mogućim dolaskom u Hajduk.

El Ghazi, bivši ofenzivac Ajaxa, Lillea, Aston Ville i Evertona, slobodan je igrač otkako je dogovorio sporazumni raskid ugovora s PSV-om na kraju prošle sezone. Telegraph piše da je El Ghazi ponuđen Unitedu i da je bio na posljednjoj utakmici kluba (Arsenal pobijedio 3:1).

Problemi sa Sanchom

Problemi koje United ima na krilnim pozicijama odnose se na dvojicu igrača koji su u problemima ili ih stvaraju. Jadon Sancho, prije dvije godine plaćen 85 milijuna eura, skupio je tek 76 minuta u četiri ovosezonske utakmice. U prošloj protiv Arsenala nije uopće igrao. Trener Erik Ten Hag izjavio je kako ga je izostavio jer nije dobro trenirao, nakon čega je Sancho na Twitteru napisao:

"Molim vas, ne vjerujte svemu što pročitate. Neću dopustiti ljudima da govore stvari koje su potpuno neistinite. Ovog tjedna sam vrlo dobro radio na treninzima, a vjerujem da postoje i drugi razlozi za ovakvu odluku trenera, u koje ne želim ulaziti. Dugo sam bio žrtveni jarac, što nije pošteno!

Sve što želim je igrati nogomet s osmijehom na licu i pomagati svojoj ekipi. Poštujem sve odluke koje donosi stručni stožer, igram sa sjajnim igračima i zahvalan sam na tome, a znam i da je svakog tjedna novi izazov. Nastavit ću se boriti za ovaj grb, bez obzira na sve!"

Antony udaljen iz momčadi

Antonyjevi problemi su još veći. Izbačen je iz reprezentacije Brazila nakon što ga je bivša djevojka Gabriele Cavallin optužila da ju je mlatio, a medijima poslala poruke za koje tvrdi da su njegove prijetnje smrću. Iste optužbe kasnije su došle od još dvije djevojke koje tvrde da ih je Antony zlostavljao psihički i fizički.

Telegraph piše da je Brazilac s klubom dogovorio da se udalji od njega dok traje ova situacija. Tu u priču ulazi El Ghazi, navodi se u tekstu uz dodatak da su ga njegovi predstavnici već ponudili klubu.

Pročitajte više