Nekada najbolji britanski tenisač: Đoković osvaja Masters u Londonu

Foto: Getty Images

TIM HENMAN, nekadašnji najbolji britanski tenisač, smatra da će Novak Đoković osvojiti završni Masters koji se igra u Londonu.

Osmorica najboljih iz čudne 2020. teniske godine susrest će se u britanskoj prijestolnici u dvorani. Đoković je tamo osvajao trofej pet puta u karijeri, ali nije nijedan od 2015. godine. 

"Novak je ponovno broj jedan na svijetu i ovaj turnir je osvajao pet puta. Ima tako dobar učinak u dvorani. Ako bih morao odlučiti tko će pobijediti, onda je to Đoković", rekao je Henman.

"U Beču je izgledao malodušno, ali baš zato mislim da će osvojiti London"

To što je Đoković glatko poražen od Nadala u finalu Roland Garrosa pa neslavno završio turnir u Beču ne sputava Henmana da misli da će Srbin osvojiti završni Masters.

"U Beču je izgledao malodušno kad je izgubio meč, ali sam baš zbog toga siguran da će željeti vratiti se na pravi način i u velikom stilu završiti sezonu u O2 dvorani", ističe Henman. 

Novak Đoković je ove sezone pobijedio u 39 mečeva, a tri izgubio. Osigurao je prvo mjesto na ATP ljestvici na kraju 2020. godine. Završni Masters u Londonu kreće 15. studenoga.

Pročitajte više