Nekadašnji miljenik Torcide se oglasio nakon tri mjeseca liječenja od alkoholizma

Photo: Tino Juric/PIXSELL

BIVŠI nogometaš i miljenik Torcide Artem Milevski (38) u rujnu je završio u bolnici jer je popio veliku količinu alkohola. Milevski je i tijekom igračke karijere imao ogromnih problema s alkoholom i zbog toga nije napravio ono što je po talentu mogao, a nakon što se ostavio nogometa, ovisnost je poprimila dramatičnu crtu i nerijetko se danonoćno uništavao opijanjem.

Oglasio se nakon dugo vremena

Nekadašnju ukrajinski centarfor se nakon toga povukao iz javnosti i posvetio borbi s bolesti, a sada se nakon svega oglasio na Instagramu. Objavio je fotografiju iz nacionalne opere, što je obradovalo njegove fanove. "Dobro došao natrag, legendo", napisao mu je jedan navijač, a drugi dodao: "Dobro izgledaš, samo tako naprijed."

Brojna lutanja u karijeri

Bjelorus s ukrajinskom putovnicom bio je velika nada ukrajinskog nogometa i kijevskog Dinama. Od 2003. do 2012. igrao je za Dinamo i u 178 nastupa zabio 57 golova. Za reprezentaciju Ukrajine prvi je put zaigrao 2006., a u 50 nastupa zabio je 8 golova. Pad u karijeri započeo je 2012. godine, dok je igrao za kijevski Dinamo, a nakon toga je počeo lutati. Igrao je za Gaziantepspor, Hajduk, RNK Split i još nekoliko klubova.

Pročitajte više