Nema bojazni od poraza protiv Domžala, u momčad se vraća Boško Balaban

UZVRATNA utakmica protiv Domžala na Maksimiru očekuje se bez većih iznenađenja u momčadi Dinama. Unatoč visokoj pobjedi u Domžalama trener Modrih naglasio je kako njegova momčad izlazi u najjačem sastavu i ide po još jednu pobjedu ne bi li se popravio koeficijent hrvatskih klubova u euro natjecanjima.

Umjesto Butine na vrata Dinama stati će Ivan Kelava

Branko Ivanković priznaje kako se proteklog tjedna suočio sa nekoliko nepredviđenih problema i kako na sutrašnjoj utakmici neće nastupiti trojica igrača. Veliki problem koji muči Ivankovića jest izostanak Tomislava Butine koji ima problema s aduktorom i preponama pa će ga na vratima zamijeniti Kelava u kojega trener ima velikog povjerenja.

"Imamo potpuno povjerenje u vratarske sposobnosti Kelave i smatram kako neće biti problema", kazao je trener o 20-godišnjem vrataru Dinama.

Osim prvog vratara iz momčadi će izbivati Mandžukić koji se još nije oporavio od ozljede koju je zadobio na prvoj utakmici protiv slovenskog prvaka kada je u duelima zaradio nekoliko hematoma. Žali se na bolove u koljenu i zglobu. Osim njih dvojice, prinova Dinama Ibanez također neće konkurirati za sastav.


Povratak Balabana i Badelja

Dobra vijest za Dinamove navijače jest povratak Milana Badelja i Boška Balabana koji će, prema najavama, početi sutrašnju utakmicu u prvom sastavu.

Iz Domžala kao i prije prvog susreta optimistično najavljuju podvig i pobjedu na Maksimiru.

"Momčad Domžala želi na Maksimiru napraviti pravi sportski podvig jer su uvjereni kako su neopravdano izgubili na domaćem terenu. Na utakmici očekujem odličnu momčad Domžala i bit će vrlo teško kao i prošle godine", rekao je Ivanković koji je najavio oprez svoje momčadi.

Ivanković o povratku Pokrivača: Ima još vremena do isteka prelaznog roka 31. kolovoza.

Osim predstojeće utakmice profesor Ivanković osvrnuo se i na dolazak Nikole Pokrivača koji nije zadovoljan svojim statusom u Monacu i koji se želi vratiti među Modre.

"Ništa još nije dogovoreno s Pokrivačem, ali ima još vremena do isteka prelaznog roka 31. kolovoza. On je klasni igrač, reprezentativac, upravo onakav igrač kakav bi nama trebao za Ligu prvaka", kazao Ivanković o Pokrivaču.

Na pitanje o idućem protivniku u Ligi prvaka ako se prođe Domžale, o ukrajinskom prvaku Šahtaru, Branko Ivanković je rekao:

"Mi znamo sve o njima. Marijan Vlak ih u petak ide gledati uživo pa ćemo vidjeti šta će reći, ali za sada vam ne mogu puno reći."

R.J.
Foto: AFP

Pročitajte više