Nema organiziranog odlaska navijača na utakmicu u Beograd

Hrvatski nogometni savez (HNS) i Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) Republike Hrvatske poslali su danas medijima zajedničko priopćenje:L

"Dogovorom dvaju nogometnih saveza i policija, organiziranog odlaska navijača na sutrašnju utakmicu mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije i Crne Gore neće biti, pa tako niti distribucije ulaznica.

Međutim, pojedinačni odlasci na utakmice su mogući i oni neće biti spriječeni, ali upozoravamo navijače da odlaze u vlastitoj organizaciji i na vlastitu odgovornost.

One navijače koji se ipak odluče na odlazak u Beograd, pozivamo da se striktno pridržavaju uputa policije Srbije i Crne Gore i da svojim ponašanjem ne čine ništa što bi moglo prouzročiti bilo kakve sigurnosne rizike.

Sukladno praksi u posljednjih nekoliko međunarodnih utakmica (susreti s Mađarskom i Švedskom), u Srbiju i Crnu Goru upućen je dvočlani policijski tim iz MUP-a RH koji svojim domaćinima pomažu u pripremi organizacije utakmice", stoji zajedničkoj objavi za medije HNS-a i MUP-a RH, kojeg je potpisao glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun.

(Hina) xpp yad

Pročitajte više