Nema više karata za futsal spektakl. Pet tisuća Boysa nosit će Dinamo prema tituli

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

U PETAK ćemo u Zagrebu gledati veliki futsal spektakl. Dinamo dočekuje Olmissum u trećoj utakmici finalne serije u Draženovom domu. To znači da će Dinamo jurišati na prvi naslov prvaka pred pet tisuća svojih navijača. Podsjetimo, prva momčad koja stigne do tri pobjede uzet će naslov, a trenutno je 1:1 u seriji. Četvrta utakmica igra se u Zagrebu u ponedjeljak, a eventualna peta u Omišu.

Zagrebački klub danas je objavio vijest da je Draženov dom rasprodan! To znači da na spektaklu u petak možemo očekivati oko pet tisuća Bad Blue Boysa i ostalih navijača Dinama te još jedno "probijanje zvučnog zida", poput onog u polufinalnoj seriji protiv Makarske.

‼ Sve ulaznice za prvu utakmicu finala su raspordane. Draženov dom u petak će biti krcat! 💙 Zahvaljujemo se svim...

Objavljuje Futsal DinamoUtorak, 23. svibnja 2023.

Podsjetimo, jučer smo objavili vijest da će na utakmicu možda doći i igrači GNK Dinama. Trener Igor Bišćan i član uprave Dario Šimić već su bili na drugoj utakmici polufinala protiv Novog vremena, a Bišćan je već tad u neformalnim krugovima izjavio da će dovesti svoje igrače "da vide kako se ide na parketu". Na utakmicu je pozvao i legendarni Velimir Zajec.

Pročitajte više