Nenad Bjelica opet na klupi? Kandidat je za preuzimanje austrijskog rekordera

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NENAD BJELICA mogao bi se uskoro vratiti na klupu. Prema pisanju austrijskih medija, hrvatski stručnjak, trenutačno bez angažmana nakon razlaza s Trabzonsporom, jedan je od kandidata za preuzimanje momčadi bečkog Rapida. Austrijski rekorder po broju osvojenih ligaških titula loše je ušao u sezonu i trenutačno drži osmo mjesto ljestvice. Klub je prije dva dana potvrdio da s mjesta trenera miče Zorana Barišića i da će momčad privremeno preuzeti Stefan Kulovits, inače trener druge momčadi.

Mediji u Austriji nagađaju tko bi mogao biti dugotrajnije rješenje, a među kandidatima je i nekadašnji trener Dinama i Osijeka. Navodi se njegovo iskustvo rada u Austriji, odnosno da je s momčadi Wolfsbergera izborio ulazak u austrijsku Bundesligu i da je bečku Austriju odveo u Ligu prvaka.

Bjelica: Bilo je nekih poziva

Bjelica je u nedavnom intervjuu za Index odgovorio i na pitanje o mogućem novom angažmanu.

"Ne bih to nazvao ponudama, ali bilo je nekih poziva, no zasad se ništa nije realiziralo. No, polako, tek sam desetak dana bez kluba, tako da mi u ovom trenutku nije primarno pod svaku cijenu pronaći novi posao. Vjerujem da će se ubrzo i to dogoditi", rekao je.

Pročitajte više