Kelavina izjava zgrozila Španjolce: "Real bi nam mogao uplatiti bonus ako zaustavimo Barcu"

Foto: Guliver Images/Getty Images

SUBOTA je "dan D" za Barcelonu i Real u španjolskom prvenstvu. Kataloncima su za obranu naslova potrebna tri boda, a kraljevski klub mora pobijediti Deportivo i čekati sretne vijesti iz Granade.

Kelava brani protiv Barce za Real

Čovjek koji bi trebao Realu isporučiti naslov zove se Ivan Kelava. Vratar Granade pokušat će za svog najboljeg prijatelja Matea Kovačića zaustaviti Ivana Rakitića i društvo. Zauzvrat, tvrdi Kelava, Real bi im mogao uplatiti bonus.


"Suigrači su mi rekli da je to uobičajeno u Španjolskoj, da klub drugom klubu uplati "poticaj". Možda će Real nama ponuditi bonus da zaustavimo Barcelonu", poručio je bivši vratar Dinama za talijansku inačicu Goal.com-a.

Međutim, španjolski AS upozorava Kelavu kako su takvi bonusi striktno zabranjeni u Primeri, a u klubu bi zbog sporne izjave mogao imati problema.



"Na kraju svake sezone ova tema postane aktivna. Klubovi koji su osigurali opstanak u prvoj ligi više nemaju što izgubiti, ali i dalje mogu odlučiti o novom prvaku, baš kao što je to slučaj s Granadom. Ukoliko zaustave Barcu, Real će postati prvak", objašnjava As.

Pročitajte više