NEUMORNI RATNIK MANDŽUKIĆ "Nisam to očekivao od navijača, ne mogu opisati kako sam se osjećao"

Screenshot (Youtube)

"NEUMORNI RATNIK", tako talijanski Sky Sport opisuje Marija Mandžukića. Talijani pišu da je hrvatski napadač neiscrpni resurs na kojeg se u Juventusu uvijek mogu osloniti. 
 
"Suigrači mu vjeruje, a navijači ga obožavaju jer za njega nema izgubljene lopte", hvali Sky Sports Mandžukića koji je priznao da je oduševljen Napolijevim nogometom.
 
"Sviđaju mi se, sviđa mi se stil igre i organizacija Sarrijeve momčadi. Napadački su dobri, postižu mnogo pogodaka i koriste prednost toga što se nisu mnogo mijenjali proteklih godina."
 
Talijanski mediji pisali su da ne želi više igrati na krilnoj poziciji...
 
"Nije istina... Sviđa mi se, premda u njoj ne ulazim u šanse za pogodak. Glavni mi je zadatak biti usredotočen u fazi obrane, ali i davati doprinos u napadačkom dijelu. Volim odgovornosti i ponosan sam što mi se ukazuje povjerenje stavljajući me u tu poziciju. To mi omogućuje napredak i pruža šansu za pomognem momčadi."
 
Otkako je 2015. godine stigao u Torino Mandžukić je osvojio pet trofeja, a navijači su mu se na utakmici protiv Barcelone odužili sjajnom koreografijom s njegovim likom.
 

 
"Teško je opisati osjećaj koji me preplavio u tom trenutku. Nisam to očekivao, a iznenadila me i veličina transparenta. Želio bih se svima zahvaliti a najbolji način za to je nastaviti raditi i pružati zadovoljstvo Juventusovim navijačima."
 

Pročitajte više