NEVIĐENA REAKCIJA HAJDUKOVOG TRENERA "Nemamo Futacsa i Huga, ali imamo Karla Leticu"

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK je upisao važnu pobjedu na Poljudu protiv Istre (3:2). S nova tri boda klub s Poljuda se približio Dinamu na šest bodova zaostatka.
 
Trener Hajduka Željko Kopić u zagrljaju s članovima stručnog stožera proslavio je nevjerojatan pogodak Letice za veliku pobjedu. 
 
Inače mirni Kopić do sada nije pokazivao prevelike emocije, ali danas se nije mogao suzdržati. Ipak, današnja scena s Poljuda se ne viđa svaki dan.
 
"Jako sam sretan zbog pobjede, pogotovo kad je izboriš na ovakav način, u posljednjim sekundama utakmice. Međutim, moramo pronaći odgovore na pitanje zašto ne uđemo u utakmicu onako kako smo je završili. Promjenama igrača, sustava i ogromnom količinom energije smo uspjeli doći do preokreta i pobjedničkog gola. Na koncu mislim da smo zaslužili pobjedu, prije tog gola imali smo dvije grede i još jednu odličnu priliku ", rekao je Željko Kopić.
 
Kopić je objasnio svoj potez da pošalje Leticu prema naprijed:
 
"Poslao sam ga gore, Karlo ima visinu, kad smo već sve pokušali, zašto ne bi i to. Kad već nemamo Marka Futacsa i Huga Almeide, odlučili smo pokušati s Leticom i upalilo je. U tom trenutku smo imali sreće, ali zaslužili smo je", iskren je bio trener Hajduka.

O interesu slavnog Real Madrida za Karla Leticu Kopić je izjavio:

"Gledali smo da mu fokus bude na utakmici, a ne na medijskim napisima. Jasno je da je Karlo vratar ogromnog potencijala, ali ja bih uvijek u prvi plan stavio rad i daljnji napredak i čvrsto stajanje na zemlji. Što se tiče uspjeha, pobjeda sve determinira i naravno da je to ono za što svi žive."

 

Pročitajte više