Nevjerojatan bug s Modrićem u novoj igrici. Fan je odmah kontaktirao proizvođača

Foto: Twitter Screenshot

EA SPORTS FC 24 je novo izdanje popularne simulacije nogometa. Nakon 30 godina prvi put nogometna franšiza Electronic Artsa nosi drugo ime umjesto onog pod kojim je napoznatija - FIFA. No, igrači jedne od najpopularnijih video igrica nisu oduševljeni novim proizvodom.

Velik broj njih prijavljuje različite bugove, a jedan od njih je postao popularan na Twitteru. U glavnoj ulozi je Luka Modrić koji iz čistog mira maše rukama, pleše i izvodi čudne pokrete. Igrač kojem se ovo dogodilo je objavio snimku te je tagirao EA sport tražeći objašnjenje. Iz franšize se još nisu oglasili, iako nije rijetkost da se jave nezadovoljnim korisnicima te im poruče kako će što prije otkloniti problem. 

Kako bi igra bila što vjernija stvarnosti, EA Sports uveo je HyperMotion V tehnologiju. Riječ je o tehnologiji koja koristi kamere s nogometnih utakmica kako bi prenijela kretnje igrača u animacije virtualnog svijeta. Pomoć u svemu dolazi od umjetne inteligencije koja te kretnje pokušava kopirati u najsitnije detalje.

Pročitajte više