NEVJEROJATNA POGREŠKA PANINIJA Pogledajte što je krivo na sličici Firmina

Foto: Twitter, privatna kolekcija

ZA nogometne fanove širom svijeta skupljanje sličica nogometaša ritual je bez kojeg se ne može na ispravan način pratiti svjetsko prvenstvo.
 
Mjesecima su kolekcionari iščekivali dan kad će na kioscima moći kupiti slavni Paninijev album i početi ga popunjavati, a tek nekoliko dana od izlaska albuma pronađena je jedna nevjerojatna pogreška.
 
Tko zna, možda slavni izdavač iz Modene u albumu za Rusiju ima još pokoju pogrešku, no za sada su fanovi uočili samo jednu. Ona se dogodila na sličici brazilskog reprezentativca Firmina.
 
Naime, na Firminovoj sličici stoji da je on član Liverpoola, što je naravno točno, ali slavan je engleski klub nazvan brazilskim. Ovakvi slučajevi prijavljeni su u Srbiji i Engleskoj.
 
Vjerojatno će Panini povući sličice s pogreškom, no poznavajući mentalitet kolekcionara upravo bi ova sličica s manom u budućnosti mogla biti posebno vrijedna i dragocjena.
 
Baš kao što je ona s likom Alena Bokšića iz albuma 'Fudbal 90 - Prva savezna liga imala posebnu vrijednost jer je omaškom na njoj umjesto pravog prezimena napadača Hajduka pisalo Boškić. Također, slavni hrvatski reprezentativac bio je jedini igrač u tom albumu koji nije prikazan u krupnom planu, nego u trku. Dovoljno da vrijedi i do 20 puta više od svih ostalih u albumu.
 
 

Pročitajte više