Nevjerojatna pogreška: Pogledajte kako su Ramos i Iniesta poklonili gol Maroku

Foto: Sreenshot Twitter

ŠPANJOLSKA i Maroko od 20 sati u Kalinjingradu igraju susret 3. kola skupine B Svjetskog prvenstva. U isto vrijeme u Saransku igraju Iran i Portugal.

U Kalinjingradu je Maroko poveo u 14 minuti nevjerojatnom pogreškom Španjolaca. Bio je to veliki nesporazum Inieste i Ramosa. Igrač Reala dodao je bivšem igraču Barcelone, ovaj mu je vratio, učinio je to pomalo na nespretan način, a Ramos je zakasnio s reakcijom i Boutaib je pokupio ponuđeno, pobjegao prema golu i rutinski pogodio za vodstvo! Ipak, samo pet minuta nakon Španjolska je krasnim golom Isca izjednačila na 1:1. Pogrešku Španjolaca možete pogledati OVDJE!

Španjolcima je za prolazak dovoljan i bod, ali bi u tom slučaju pali na drugo mjesto ako Portugal pobijedi Iran. Mogu proći i s porazom od Maroka, ali onda Iran ne smije pobijediti Portugal. Dobiju li (ili izgube) Španjolska i Portugal identičnim rezultatima, o poretku će odlučivati fair-play kriterij, budući da bi bili izjednačeni po broju bodova, gol-razlici, zabijenim golovima i međusobnim omjerom (3:3).

Portugal je u prva dva kola dobio dva, a Španjolska jedan žuti karton. Ako ni tada ne bi bilo pobjednika, održat će se ždrijeb.

Pročitajte više