PSG - ATALANTA 2:1

Neymar oduševio potezom nakon susreta, nagradu za najboljeg igrača proslijedio junaku

Screenshot (Youtube)

JUNAK sinoćnjeg preokreta PSG-a protiv Atalante (2:1) u četvrtfinalu Lige prvaka bio je Eric Maxim Choupo-Moting. 

Choupo-Moting je u igru ušao u 79. minuti utakmice kod rezultata 1:0 za Atalantu koja je sve do 90. minute uspjela sačuvati prednost. Tada je prvo Neymar asistirao Marquinhosu za izjednačenje, a zatim Mbappe namjestio gol Choupo-Motingu za preokret i prolazak francuskog prvaka. 

Najbolji igrač utakmice bio je Neymar koji je driblinzima uništavao Atalantine igrače, na kraju je skupio čak 16 driblinga, a pravo je čudo kako se i sam nije upisao u strijelce. Nakon susreta je brazilski nogometaš dobio nagradu za najboljeg igrača utakmice, ali ju je odlučio proslijediti Choupo-Motingu. Tim potezom oduševio je navijače PSG-a i milijune na društvenim mrežama.

Neymar je u slavlju nakon utakmice prvo s nagradom u ruci skočio na suigrača, a zatim pričekao dvije minute da strijelac odlučujućeg pogotka završi intervju i onda mu uručio nagradu za najboljeg igrača.

Zanimljivo je da 31-godišnji Kamerunac nije ni trebao igrati protiv Atalante, ali je upao na popis za Ligu prvaka nakon što je Urugvajac Edinson Cavani odbio produžiti ugovor do kraja natjecanja.
 

Pročitajte više