ZANIMLJIVOSTI

Pogledajte kako izgleda spektakularno imanje NFL zvijezde vrijedno 40 milijuna kuna

Foto: Realtor.com

ANTONIO Brown jedna je od najvećih zvijezda u svijetu američkog nogometa koja nastupa za Tampa Bay Buccaneerse, ekipu koja će u sutrašnjem Super Bowlu igrati protiv Kansas City Chiefsa.

Osim što je poznat kao jedan od najboljih wide receivera u NFL-u, Brown se može pohvaliti i prekrasnom vilom koju je kupio 2016. godine dok je bio igrač Pittsburgh Steelersa.

Za Buccaneerse nastupa tek od listopada prošle godine, ali kuću na jugu kupio je dovoljno rano da se može samo doseliti po potpisu ugovora.

Riječ je o vili koja košta 40 milijuna kuna i jako nalikuje kući u kojoj je živio Tony Montana, lik kojeg Al Pacino igra u slavnom filmu Scarface. 

Foto: Realtor.com

Vila se nalazi u Hollywoodu, ali ne onom na kojeg ste prvo pomislili već u Hollywoodu na Floridi, oko 20 kilometara od Miamija. Ima čak 14 kupaonica, kino i imanje od 18 tisuća kvadratnih metara. 

Foto: Realtor.com

Gotovo sve u unutrašnjosti prekriveno je zlatom, a izvan vile nalazi se posebno izrađena kuhinja za korištenje na otvorenom, bazen s barom i bazen sa slanom vodom.

Foto: Realtor.com

Na imanju se nalazi i privatna sinagoga za koju Brown objašnjava kako je mjesto na kojem se druži sa svojim židovskim prijateljima. 

Foto: Realtor.com

Pročitajte više