Ngannou najavio povratak u MMA i otkrio koga cilja za protivnika

Foto: Profimedia

BIVŠI UFC-ov teškaški prvak Francis Ngannou uskoro se vraća u MMA kavez te je objavio protiv koga namjerava debitirati u organizaciji PFL nakon što odradi boksački meč protiv Anthonyja Joshue 8. ožujka.

Na večerašnjem okršaju PFL-a protiv Bellatora u glavnoj borbi večeri sastaju se teškaški prvaci tih dviju organizacija Renan Ferreira i Ryan Bader. Ngannou je najavio da će mu sljedeći MMA meč biti protiv nekog od njih dvojice.

"Mislim da će pobjednik tog meča biti tip s kojim ću se boriti kad se vratim u MMA. Obojica su prvaci, a pobjednik će biti dvostruki prvak. Ne postoji bolji način da se nađe protivnik za mene, pogotovo jer sam i ja prvak, za slučaj da ste zaboravili", rekao je Predator za ESPN.

"Nisam gotov s MMA-om, mogu kombinirati oboje"

Ngannou je krajem prošle godine u boksačkom debiju pružio sjajnu predstavu protiv Tysona Furyja i izgubio tek sudačkom odlukom te mnogi smatraju da je oštećen. U Saudijskoj Arabiji će se 8. ožujka okušati protiv Joshue, pa je MMA svijet strahovao da je zauvijek izgubio kamerunskog superstara, ali on ga je sad umirio ovom najavom povratka u kavez.

"Još nisam završio MMA karijeru, samo sam želio slijediti svoj san o boksu. Mogu kombinirati oboje i uživati kad se otvori neka prilika. Nisam gotov s MMA-om, namjeravam se vratiti i pružati dobre izvedbe", rekao je Ngannou.

Pročitajte više