Ngannou se vraća u MMA, već se zna protiv koga će se boriti

Foto: Profimedia

NAKON što je oduševio javnost u boksačkom debiju protiv Tysona Furyja, MMA borac Francis Ngannou je protiv Anthonyja Joshue doživio težak poraz. Nokautiran je u drugoj rundi.

"Ljudi, oprostite mi što sam vas iznevjerio", rekao je Ngannou nakon borbe. Još ranije je najavio povratak MMA-u. "Još nisam završio MMA karijeru, samo sam želio slijediti svoj san o boksu. Mogu kombinirati oboje i uživati kad se otvori neka prilika. Nisam gotov s MMA-om, namjeravam se vratiti i pružati dobre izvedbe."

Ngannou ima ugovor s PFL promocijom i sada je PFL-ov gazda Donn Davis najavio njegov povratak u rujnu ili listopadu. "Otišao je kući u Kamerun nakon poraza od Joshue. Vjerujemo da će biti spreman za rujan ili listopad. Uzbuđeni smo što ćemo ga vidjeti u borbi protiv Renana Ferreire", rekao je Davis.

Ferreira je 34-godišnji Brazilac koji je u karijeri na omjeru od 13 pobjeda i 3 poraza, a u PFL-u ima četiri pobjede zaredom. Posljednju je ostvario u veljači protiv Ryana Badera. Ngannou, bivši UFC-ov prvak, ima 17 pobjeda i 3 poraza. Posljednju MMA borbu odradio je u siječnju 2022. godine kada je sudačkom odlukom pobijedio Ciryla Ganea.

Pročitajte više