nhl

NHL: Neuništivi Rangersi u drami pobijedili Penguinse i izborili sedmu utakmicu

Foto: Profimedia

HOKEJAŠI Florida Panthersa plasirali su se u drugu rundu doigravanja istočne konferencije nakon što su noćas u produžetku pobijedili Washington Capitalse 4:3 te s ukupnih 4:2 izbacili pobjednike iz 2018. godine. Washington je 53 sekunde prije kraja utakmice izjednačio na 3:3, da bi Verhaeghe u trećoj minuti produžetka odveo Floridu u sljedeći krug.

Dramatično je bilo u Pittsburghu gdje su domaći Penguinsi imali meč-loptu protiv New York Rangersa, ali će morati u Madison Square Garden na sedmu utakmicu nakon što su izgubili 5:3. Pittsburgh je u ludoj utakmici vodio 2:0 nakon prve trećine, da bi gosti s tri gola u osam minuta u drugoj trećini potpuno okrenuli rezultat.

Nevjerojatan povratak Rangersa

No, Penguinsi su izjednačili golom Malkina pred kraj druge trećine, da bi gosti golom Kreidera minutu i pol prije kraja susreta poveli 4:3 te golom Coppa na prazan gol potvrdili pobjedu i izjednačili seriju na 3:3. Rangersi su se tako vratili iz zaostatka od 1:3 u ovoj seriji. I u prošloj utakmici gubili su 2:0 i na kraju pobijedili identičnim rezultatom, 5:3.

Dallas Starsi su također izborili sedmu utakmicu protiv Calgary Flamesa. Oni su noćas slavili 4:2 na svojem ledu i za prolazak u drugi krug doigravanja Zapadne konferencije morat će pobijediti Flamese u Kanadi.

Pročitajte više