NIJE SVE TAKO BAJNO Igrači negativnim kritikama zasuli PUBG na Steamu

Screenshot: PUBG Corp.
 
Više nije rijetkost da igrači negativnim kritikama ruše ocjenu igre na Steamu, a ovoga puta to se dogodilo najpopularnijem naslovu na platformi. U posljednja četiri dana PlayerUnkown's Battlegrounds je tako dobio hrpu negativnih kritika i to njih više od 20 tisuća. 

>>GORUĆA RASPRAVA U INDUSTRIJI VIDEOIGARA Jedan od najboljih domaćih igrača objašnjava PUBG fenomen
 
>>NOVI REKORD PLAYERUNKONWNS BATTLEGROUNDSA Premašio milijun i pol igrača
 
PlayerUnkown's Battlegrounds i dalje je najpopularniji naslov na Steamu iako je igra još u Early Access fazi. Međutim, oglasi unutar igre i nestabilni serveri natjerali su igrače da joj sruše rating. 
Većina negativnih kritika dolazi iz Kine, koja nema svoje lokalne servere, te su igrači primorani igrati na onim stranima, što kvari igračko iskustvo. Uz to, oglasi unutar igre koja nije besplatna reklamiraju VPN aplikacije koje bi trebale igračima omogućiti bolju konekciju na strane servere. 
 
Screenshot: Steam
 
Umjesto da se PUBG Corp. pobrine za svoje kineske igrače, oni reklamiraju "privremeno" rješenje, što igračima naravno smeta. Još jedan veliki problem PUBG-a su i nestabilni serveri, a situacija se dodatno pogoršala posljednjih nekoliko tjedana. 
 
Van negativnih kritika traju pregovori da PUBG uz PC i Xbox One bude dostupan i za PlayStation 4, ali dosad još ništa nije potvrđeno. Neočekivano veliki broj igrača, kao i medijska pažnja, možda su pomalo iznenadili Bluhole, pred kojim je i dalje dug put dok njihova uspješnica ne postane gotovi proizvod. 
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Pročitajte više