Nijemci pišu da Bjelica odlazi, on kaže: Imam samo jedan cilj

Foto: EPA

NENAD BJELICA s Union Berlinom u nedjelju dočekuje Bochum u vrlo važnoj utakmici za ostanak u Bundesligi. Bjeličina momčad tri kola prije kraja bježi dva boda Mainzu, koji drži poziciju koja vodi u doigravanje za ostanak u ligi. Između Uniona i Mainza na tablici se nalazi upravo Bochum, koji ima jednak broj bodova kao sastav hrvatskog stručnjaka.

Neovisno o tome kako će proći borba za ostanak, u Njemačkoj se već naveliko piše da će Bjelica na kraju sezone otići iz kluba. U najavi susreta s Bochumom Bjelica je zbog toga dobio pitanje i o svojoj budućnosti.

Bjelica: Znam gdje je moj fokus

"Uopće nisam o tome razgovarao s ljudima iz kluba. Ne mogu utjecati na to što se piše. Mogu samo utjecati na izvedbu svoje momčad. Trener sam gotovo 17 godina. Imao sam situacija u svojoj karijeri koje nisu bile jednostavne. Dobro se mogu nositi sa stresom", rekao je Bjelica i poručio:

"Imamo veliku motivaciju ostati u ligi. Svi to znaju. Uložit ću svu snagu u to da ostanemo u Bundesligi. Ovo je moj veliki cilj i zajedno ćemo u tome uspjeti. Znam gdje je moj fokus - isključivo na utakmici s Bochumom."

Pročitajte više