EUROPSKE LIGE

Nijemci: Ronaldo je ponuđen Bayernu, ali je odbijen

Foto: Profimedia

PORTUGALSKI napadač Cristiano Ronaldo već neko vrijeme želi otići iz Manchester Uniteda, pisali su britanski i španjolski mediji. Ronaldo se navodno ne uklapa u filozofiju novog trenera Erika ten Haga, a bitno mu je i igrati Ligu prvaka. Stoga su mnogi strani mediji pisali kako će otići iz Manchester Uniteda.

Španjolski As objavio je da će Bayern pokušati dovesti Ronalda u slučaju da Robert Lewandowski ode. Kako je Poljak izrazio želju da napusti Bayern, Ronaldo je postao opcija, piše u Asovom članku, no njemački novinari specijalizirani za transfere danas pišu kako je zapravo bilo obrnuto.

Salihamidžić: Ronaldo je vrhunski igrač, ali glasine nisu istinite

Ronaldov je menadžer Jorge Mendes navodno ponudio Bayernu da Portugalac dođe u njihov klub. No čelnici njemačkog prvaka imali su drugačije planove. Potvrdio je to i sportski direktor Hasan Salihamidžić.

"Cristiano Ronaldo je vrhunski igrač koji je imao sjajnu karijeru. Ipak, glasine koje kruže nemaju veze s istinom", rekao je Salihamidžić novinaru Florianu Plattenbergu u razgovoru za njemački Sky Sports. 

Pročitajte više