NIKAD GA NITKO NIJE KUPIO Bio je zvijezda Arsenala i Milana, a sada je na probi u drugoligašu

Foto: Guliver Image/Getty Images

MATHIEU FLAMINI ne planira završiti karijeru, iako od prošlog ljeta nema klub. 
 
Bivši igrač Milana i Arsenala prošle sezone nastupao je u Premierligi za Crystal Palace, ali je nakon deset odigranih utakmica na kraju sezone napustio klub. Novi klub još nije pronašao...
 
Flamini, 33-godišnji veznjak, pokušat će proći probu u španjolskom drugoligašu Rayu Vallecanu. Flamini će pokušati pomoći Rayu vratiti se u Primeru iz koje je ispao prije dvije sezone.
 
Francuz je jedan od rijetkih nogometaša u 21. stoljeću kojeg nitko nikad nije kupio. Naime, Flamini je nakon debija za Marseille 2003. godine mijenjao klubove kao slobodan igrač. Prvo je otišao u Arsenal gdje je proveo četiri godine, a onda nakon isteka ugovora preselio u Milan. Nakon pet godina na San Siru još jednom se vratio u Arsenal iz kojeg je prošle godine preselio u Crystal Palace.
 
Za Arsenal je odigrao skoro 250 utakmica, a za Milan više od 100. Uz nogomet se bavi i investiranjem u "novu naftu", na kojoj je zaradio milijune.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Mathieua Flaminija, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag:  Mathieu Flamini

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više