Nikad tužniji Dončić presicu održao u majici "Sve što trebam su suvo meso i rakija"

Screenshot: Twitter

LUKA DONČIĆ, poznat kao nasmijan tip uvijek spreman za šalu, šokirao je pojavom i riječima nakon poraza Dallasa od Charlottea 117:109. "Tako sam frustriran. Mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U zadnje vrijeme osjećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu, znate?

Ranije sam jako uživao i smijao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o mom privatnom životu." otvorio je dušu vidno potonuli Dončić.

Snimke s njegovim tužnim izlaganjem postale su viralne, ali i majica koju je pri tome nosio. Nikad tužniji Dončić pred svijetom se otvorio u majici na kojoj je urnebesna poruka napisana kombinacijom engleskog i srpskog: "All I need is suvo meso and rakija."

Dončić je Slovenac, ali je po ocu Srbin i nikada ne krije da je pravi balkanski hedonist, kako po pitanju muzike, tako i hrane te pića. O tome svjedoči i natpis na njegovoj majici, koja je postala hit na online dućanima. Tamo se reklamira kao "Majica koju nosi Luka Dončić".

Pročitajte više