Niko Kranjčar i Dinamova delegacija obilježili drugu godišnjicu smrti Cice Kranjčara

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

NA DANAŠNJI dan prije dvije godine preminuo je legendarni Dinamov nogometaš i trener Zlatko Cico Kranjčar. Po mnogima najveći Dinamov igrač svih vremena preminuo je nakon kratke i teške bolesti, a njegova smrt pogodila je Dinamove navijače svih generacija.

Dinamova delegacija danas je u društvu Cicina sina Nike položila vijence i svijeće na Cicin grob u Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju. Dinamovu delegaciju predvodili su predsjednik Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras, Zlatkovi bivši suigrači Marijan Vlak, Marko Mlinarić i Stjepan Deverić te igrač prve momčadi Robert Ljubičić, bivši igrač Rapida u kojem je Cico igrao.

Rođeni Zagrepčanin Zlatko Kranjčar bio je zaštitni znak Dinamove generacije koja je 1982. godine osvojila naslov prvaka Jugoslavije. U trenerskoj je ulozi vodio maksimirski klub do dvije dvostruke krune, upisavši uz to još jedan naslov prvaka, dvaput je uveo Dinamo u skupinu Lige prvaka, a kao izbornik odveo je reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj.

Pročitajte više