Nikola Pilić bijesan: Što Federer dan poslije ima raditi na naslovnici magazina?

Foto: Profimedia

NOVAK ĐOKOVIĆ je u nedjelju po tko zna koji put ispisao tenisku povijest. Srpski tenisač osvojio je svoj sedmi ATP finale laganom 6:3, 6:3 pobjedom protiv Talijana Jannika Sinnera u Torinu i ispisao još jednu stranicu teniske povijesti. Naime, postao je prvi tenisač ikad koji je završni turnir osvojio čak sedam puta.

Uz to, Đoković je na vrhu vječne ljestvice po broju osvojenih Grand Slam turnira. Ipak, čini se da teniski svijet i dalje ne priznaje da je Srbin najbolji svih vremena. S tim se slaže legendarni Nikola Pilić, koji je Novaka prvi prepoznao kao klinca.

"Mediji na zapadu omalovažavaju svaki Novakov uspjeh i ne žele prihvatiti da je on najveći svih vremena, a to je već gotova priča. Danas mi je stigao njemački magazin i na naslovnici se nalazi Federer u smokingu. Što će Federer dan poslije turnira u Torinu na naslovnici? Uz dužno poštovanje za sve što je napravio, on je već godinu dana u zasluženoj penziji. To je to njihovo omalovažavanje, ali uzalud, Novak je pobijedio i rekao im 'arrivederci momci'", rekao je Pilić za Kurir.

Pročitajte više