SERIE A

Nikola Vlašić: Došao sam u Torino zbog Jurića. Gol? Odmah sam znao da je moj

Foto: Profimedia

NIKOLA VLAŠIĆ u trećem nastupu za Torino postigao je prvi gol u talijanskom nogometu, a njegova momčad pobijedila je na gostovanju kod Cremonesea 2:1 i tako postala jedna od četiri sa sedam bodova na vrhu Serie A. Iako se situacija iz 17. minute prvo vodila kao autogol, naknadno je kad strijelac ipak naveden hrvatski veznjak.

"Zadovoljan sam prvim golom, odmah sam znao da je moj, a ne autogol, ali nije bitno tko je zabio, Sanabria ili Radonjić. Osvojili smo sedam bodova iz tri utakmice, moramo nastaviti ovako. Bila je ovo teška utakmica, poveli smo 2:0, ali kad smo primili gol, to je dalo energiju domaćim navijačima pa je bilo teže", rekao je Vlašić na konferenciji za medije poslije utakmice.

Došao zbog Jurića

"Lijepo je osjetiti ovu toplinu, naši navijači na trenutku se bili glasniji od domaćih. Sretan sam što nas prate i na gostovanjima", prokomentirao je Vlašić navijače, a onda se okrenuo sunarodnjaku, treneru Juriću, koji je bio glavni razlog njegova dolaska u Torino.

"Došao sam tu prvenstveno zbog trenera, poznajem ga, svi znaju da je dobar. Mislim da možemo biti dobri s ovim stožerom, ali moramo davati sto posto na treninzima i utakmicama. Trener ima svoje specifične metode igre, koje mi se sviđaju, i mislim da mogu puno napredovati na svakom treningu i utakmici", rekao je Vlašić.

Na kraju se osvrnuo na suradnju s kolegama iz napada Sanabriom i Radonjićem: "To su vrlo dobri igrači, ali odigrali smo samo dvije utakmice zajedno i s vremenom ćemo biti bolji."

Pročitajte više