Nikolić: Umrtvit ćemo igru Jadrana i smanjiti presing Crnogoraca

VATERPOLISTI zagrebačke Mladosti u 14:40 putuju u Herceg Novi gdje sutra u 18 sati igraju utakmicu osmog kola Jadranske lige protiv domaćeg Jadrana. Nažalost, u dvoboju protiv crnogorskog "dream-teama" neće biti Petra Muslima koji je otpao iz konkurencije uoči puta zbog povišene temperature.

Na press konferenciji prije odlaska u Crnu Goru trener Mladosti Emil Nikolić istaknuo je kako Žapce očekuje itekako težak suparnik: "Organiziranost im je na najvišem mogućem nivou, a novac im nije nikakav problem. Dapače, uz Pro Recco su najskuplja momčad u Europi, a ove sezone pucaju na trofeje u svim natjecanjima u kojima igraju, Euroligu, Jadransku ligu te crnogorsko prvenstvo i Kup."

Nikolić je rekao i riječ-dvije o taktici kojom se namjerava suprotstaviti dosad neporaženom suparniku (Jadran u šest kola ima pet pobjeda i jedan remi): "Pokušat ćemo umrtviti njihovu igru, posebno njihove pojedince koji su im najjača snaga. Potrudit ćemo se i da smanjimo presing njihovih bekova kojim će pokušati udaljiti naše igrače od gola Ščepanovića", završio je Nikolić.

Utakmica Jadrana i Mladosti, druga ove sezone (na pripremnom turniru uoči početka sezone u Sarajevu Mladost je pobijedila Hercegnovljane) igra se sutra s početkom u 18 sati.

Pročitajte više