"Nisam je tukao i prijetio joj smrću. Poruke koje šalje medijima su montaža"

Screenshot: Youtube

ANTONY (23), desno krilo Manchester Uniteda, izbačen je iz reprezentacije Brazila nakon što ga je bivša djevojka Gabriele Cavallin optužila da ju je mlatio, a medijima poslala poruke za koje tvrdi da su njegove prijetnje smrću. Odluku brazilskog saveza mogla bi slijediti slična Uniteda jer su se nakon istupa Cavallin i njene prijave protiv Antonyja za teške ozljede i prijetnje smrću javile još dvije djevojke koje tvrde da ih je Antony zlostavljao psihički i fizički.

"Izbačen sam iz reprezentacije, a ništa loše nisam uradio"

Svjestan da mu je karijera u opasnosti, Antony je uplakan sjeo pred kameru i novinarki ispričao da ništa onog za što ga se tereti nije istina te da su postupci njegove bivše motivirani željom da mu uništi život i karijeru: "Ovakvo nešto mi se nikad nije dogodilo, ali uvjeren sam da će istina izaći na vidjelo. Teško mi je što sam izbačen iz reprezentacije, posebno jer znam da nisam ništa loše uradio."

"Ja nju nisam ni dotaknuo, a ona je mene gađala tanjurima"

Opisao je situaciju za koju mu bivša tvrdi da je završila njenim premlaćivanjem: "Došao sam u hotel, ručali smo i sve je bilo normalno. Jedino joj je zasmetalo to što sam rekao da moram ići. Zadržao sam se u WC-u pet minuta, a ona mi zatim nije dozvolila da napustim sobu. Gađala me tanjurom. Ja nju nisam ni dotaknuo, a fotografije ozljeda na glavi mi je poslala kada sam došao kući. Nije bila ozlijeđena kada sam bio tu."

"Ne podržavam nasilje nad ženama. Imam majku i sestru"

Antony ističe: "Sve što je rečeno o meni je laž. Imam dokaze koje potvrđuju da su moje riječi istinite. Odvjetnici će to dokazati jer je medijima poslala promijenjene fotografije razgovora." Za kraj je poručio: "Ne podržavam nasilje nad ženama. To je pogrešno. Imam majku i sestru i nikad ne bih želio da se tako nešto njima dogodi."

Antony je u Manchester Uniteda došao prošlog ljeta uz odštetu od 95+5 milijuna eura, čime je postao drugi najskuplji igrač u povijesti kluba nakon Paula Pogbe. Od tada je za United nastupio 48 puta, postigao osam golova i namjestio tri. Ove sezone je u prvoj postavi igrao sve četiri utakmice.

Pročitajte više