LIGE PETICE

The Athletic: Bilić iz kluba tjera najubojitijeg napadača

Foto: Getty Images

NAČIN na koji je West Bromwich Albion odigrao utakmicu protiv Tottenhama u posljednjem kolu prije reprezentativne pauze dao je navijačima razloga za optimizam u utakmicama koje dolaze.

Obrana koja je u ranijim kolima curila i napad koji je sve promašivao izgledali su puno zrelije, ali i dalje je WBA ekipa koja ima Gradyja Dianganu i Matheusa Pereiru kao istaknute pojedince u ligi u kojoj drugi imaju Salaha, Havertza ili Brunu Fernandesa.

Bilić ga je otpisao

Imajući to na umu, engleski The Athletic osvrnuo se na situaciju jednog od najvećih imena kluba, Charlieja Austina. Bez obzira na to što je čovjek s najviše premierligaških golova u ekipi (34 u 106 nastupa), Austin više nije u planovima Slavena Bilića.

The Athletic piše kako ga je Bilić prekrižio te da će ga se pokušati riješiti na sve moguće načine kako bi otvorio mjesto u momčadi za neke nove i mlađe igrače. 

Bilić je u problemima

West Brom nakon prvih osam kola ima tri remija i pet poraza. Uz Bielsin Leeds, koji je također primio 17 golova, najlošija je obrana lige. Sutra Bilića čeka teško gostovanje kod Manchester Uniteda na Old Traffordu.

Bilić je imao već nekoliko velikih izazova ove sezone i u klubu sigurno nisu zadovoljni dosadašnjim učinkom, ali ima i nešto čime zadovoljan nije bivši izbornik Hrvatske.

Navodno nije bio baš najsretniji brzinom kojom je klub reagirao na njegove zahtjeve tijekom ljetnog prijelaznog roka pa se spekulira da bi ovaj tretman Austina mogao biti Bilićev odgovor upravi po pitanju transferne politike.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više