Njemačka tvrtka spašava NK Karlovac: Pregovori se nastavljaju sljedeći tjedan

KARLOVAČKI prvoligaš je na nogama. Nakon što su jesenski dio sezone jedva priveli kraju zbog katastrofalne financijske situacije, pojavila se vijest kako se naziru bolji dani za klub s Korane.

Dan uoči zakazane izvanredne sjednice Skupštine kluba predsjednik Amirudin Talakić otkrio je kako u NK Karlovac stižu njemački ulagači koji bi mogli spasiti klub iz ponora.

Potencijalni investitor je Haag Sportmanagement koja želi uložiti novac u klub. Njemačka tvrtka se prvenstveno bavi menadžmentom i transferom igrača, a pod svojim okriljem imaju brojne mlade igrače iz Brazila, Portugala, Njemačke kao i središnje i istočne Europe, javlja Radio Mrežnica. Među igračima koje zastupaju su i Elvis Kokalović (S.Belupo), Zeni Husmani (Šibenik), Vedran Ivanković, Andrea Ottochian (Karlovac).

Talakić je, navodno, zadovoljan pregovorima koji su održani sinoć te će biti nastavljeni u ponedjeljak u 15 sati. Ugovor bi mogao biti potpisan već sljedeći tjedan jer su Nijemci spremni uložiti novac unatoč lošoj situaciji u klubu.

Podsjetimo, Karlovac je ove jeseni postao prva momčad u povijesti HNL-a koja je odbila igrati prvenstvenu utakmicu. Igrači su time iskazali nezadovoljstvo zbog toga što nisu primili plaću gotovo godinu dana.

Pročitajte više