HAJDUK SPLIT

Njemački trener potjeran s Poljuda: Hajduk je jedan od najvećih klubova u Europi

Foto: HNK Hajduk

MARIO DESPOTOVIĆ i njegov prvi pomoćnik Martin Rafelt više ne vode drugu momčad Hajduka. Tako je odlučila klupska uprava koja je jučer obrazložila svoju odluku te objavila kako je novi trener Hajduka II Goran Sablić.

Despotović i Rafelt su se na svojim Twitter profilima oprostili od kluba u kojem su proveli četiri, odnosno tri godine.

Despotović: Hvala svima koji su rekli lijepu riječ i kad je moglo bolje

Despotović je napisao: "Danas završava moje vrijeme na klupi Hajdukove druge momčadi. Prije svega bih se htio zahvaliti na ukazanom povjerenju i istaknuti da mi je bila izrazita čast raditi za Hajduk. Bile su to četiri poprilično intenzivne godine, pune timskog rada, bezbroj sati provedenih na Poljudu, prijateljstva, emocija, razvoja igrača i pokojeg trofeja.

Htio bih se zahvaliti svim dragim ljudima u klubu, a pogotovo igračima i stručnom stožeru druge momčadi na vrlo profesionalnom radu i trudu.

Hvala navijačima koji su nas bodrili tijekom utakmica i onima koji su rekli poneku lijepu riječ i kad je moglo bolje, puno mi je značilo. Želim svima u ovim neizvjesnim imenima puno zdravlja i sreće te svima u klubu uspješan nastavak sezone!"

 

Rafelt: Hajduk je jedan od najvećih klubova u Europi

Njegov prvi pomoćnik Rafelt ostao je posebno impresioniran klubom u kojem je radio.

"Nakon 3 godine u Splitu danas napuštam Hajduk. Bila mi je čast raditi u jednom od najvećih klubova u Europi. Zahvalan sam na ukazanoj prilici, naučio sam jako puno i nadam se da sam također nešto uspio dati Hajduku. Veliko hvala igračima i svima u klubu. Hajduk živi vječno!", stoji u njegovoj objavi.

 

Pročitajte više