NK Solin se oglasio nakon odlaska Jakobušića: Zahvalnost i početak novog poglavlja

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

HAJDUKOV Nadzorni odbor smijenio je Lukšu Jakobušića s mjesta predsjednika Uprave kluba, gdje će ga kao privremeno rješenje u ulozi vršiteljice dužnosti predsjednice kluba zamijeniti Marinka Akrap. NK Solin, član SuperSport Prve NL, koji ima službenu suradnju s Hajdukom iz kojeg mu dolaze igrači na posudbu, oglasio se na društvenim mrežama nakon Jakobušićeva odlaska.

"Zahvalnost i početak novog poglavlja. Zahvaljujući predanom radu i zalaganju bivšeg predsjednika HNK Hajduk, gospodina Lukše Jakobušića, NK Solin ponosno može istaknuti da je prepoznat kao strateški partner. Ova suradnja nije samo važna za naš klub, već i za cijelu nogometnu zajednicu našeg grada. Želimo izraziti iskrenu zahvalnost gospodinu Jakobušiću na njegovom doprinosu i posvećenosti razvoju nogometa u našem gradu.

Također, želimo poželjeti sreću i uspjeh našoj novoj V.D. predsjednici HNK Hajduk, gospođi Marinki Akrap. Vjerujemo da će nastaviti s istim entuzijazmom i predanošću te da će ova suradnja rezultirati brojnim pozitivnim pomacima u našem nogometnom svijetu", objavio je NK Solin, posljednjeplasirani klub drugog ranga hrvatskog nogometa.

📣 🔵 Zahvalnost i početak novog poglavlja Zahvaljujući predanom radu i zalaganju bivšeg predsjednika HNK Hajduk,...

Objavljuje NK SolinPonedjeljak, 8. travnja 2024.

Pročitajte više