TRANSFERI

Barcelona mijenja taktiku za dovođenje Neymara, PSG zamjenu traži u Cityju

Foto: Getty Images, EPA

IAKO su trenutačno glavna briga svih klubova zdravlje igrača i rokovi za nastavak natjecanja, u ovo se vrijeme inače već prave planovi za iduću sezonu. Nogomet je stao, ali glasine se nastavljaju, piše Marca i donosi deset najvećih.

Aubameyang kao Barcelonin plan B

Prema katalonskom Sportu, Barcelona na Aubameyanga gleda kao na alternativu Lautaru Martinezu, koji je i dalje njena glavna želja. Napadač Arsenala bio bi jeftinija opcija.

Embed from Getty Images

Junior se vraća u Betis?

Estadio Deportivo piše kako će Betis u idućem prijelaznom roku tražiti pojačanja na krilima. Ako imena poput Pedra Porra, Marca Navarra i Martina Aguirregabirije zauzimaju desnu stranu, na lijevoj je moguć povratak Juniora Firpa, koji u sjeni Jordija Albe nema dobru sezonu u Barceloni. Igrač bi bio voljan vratiti se.

Embed from Getty Images

Priče o Neymaru ne prestaju

Povratak Brazilca opet će biti glavni cilj Barcelone, koja će sve ostale transfere prilagođavati ovome. Mundo Deportivo piše kako Katalonci namjeravaju promijeniti taktiku i radije se dogovoriti s PSG-om nego se oslanjati na FIFA-ina pravila prema kojima on može raskinuti ugovor s Parižanima. Barcelona Neymaru želi ispuniti želju i vratiti ga na Camp Nou.

Embed from Getty Images

Ciljevi Juventusa

Tuttosport navodi tri imena kao glavne Juventusove mete za iduću sezonu: Harryja Kanea, Maura Icardija i Sandra Tonalija.

Embed from Getty Images

Liverpool se i dalje pojačava

U Liverpoolu nisu zadovoljni samo premierligaškim rekordima nego žele i dalje poboljšavati svoju momčad. Daily Mirror je iznio tri imena koja bi zadovoljila Redse: Leona Baileyja iz Bayer Leverkusena, Denisa Zakariju iz Borussije Mönchengladbach i Timu Wernera iz Leipziga.

Embed from Getty Images

Borba za Zakariju

Osim Liverpoola, Zakariju želi i Manchester United, piše Daily Star. Gladbachu neće biti lako zadržati ga.

Embed from Getty Images

Mahrez košta skoro 90 milijuna eura

Prema The Sunu, Manchester City voljan je pustiti Riyada Mahreza, ali ne za manje od 80 milijuna funti, odnosno oko 88 milijuna eura. City ga je platio 68 milijuna, a Guardiola ga vidi kao važnog igrača. Alžirčeva nova destinacija vjerojatno bi bio PSG.

Embed from Getty Images

Chelsea pregovara o Tellesu

The Sun također piše kako je Chelsea uspostavio kontakt s Portom na temu kupnje Alexa Tellesa. Prema tom dnevniku, prva ponuda iznosila je 40 milijuna eura.

Embed from Getty Images

Cucurella u Napoli?

Marca je izvijestila o interesu Napolija za Cucurellu, kojeg je Getafe platio šest milijuna eura. Igrač ima klauzulu prema kojoj može otići za 25 milijuna, od kojih bi Getafeu pripalo 15, a Barceloni preostalih 10, odnosno 40% transfera.

Embed from Getty Images

Kane bi radije u United nego u City

Harry Kane jedan je od najvrjednijih napadača na tržištu. Iako se čini da je Juventus na čelu utrke za njegov potpis, oba kluba iz Manchestera također su zainteresirana. Prema Daily Expressu, Kane blagonaklonije gleda na Old Trafford nego na Etihad.

Embed from Getty Images

Sevilla i Villarreal prate Santamariju

Baptiste Santamaria jedno je od otkrića Ligue 1 ove sezone. Defenzivni veznjak je "bijeli Kante" francuske lige i već ga prate mnogi klubovi iz jačih liga. Villarreal i Sevilla već su slali svoje predstavnike da pogledaju igrača Angersa, baš kao i Fiorentina i Napoli, a od francuskih klubova interes su pokazali Lyon, Lille i Rennes. Santamaria bi se navodno volio okušati u Španjolskoj. U francuskom prvenstvu drugu je godinu zaredom na listi igrača s najviše oduzetih lopti, odigranih minuta i pretrčanih kilometara.

Pročitajte više