HRVATSKI NOGOMETAŠI

Nogometaši čestitaju Modriću. Javili se Mladen Petrić, Casillas, Benzema...

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ objavio je na svojem Instagram profilu fotografiju s jučerašnje dodjele priznanja Marcina legenda. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije dobio je nagradu koju španjolska Marca dodjeljuje najboljim sportskim profesionalcima u povijesti. Od njenog osnutka 1997. godine preko 60 sportaša dobilo je ovo značajno priznanje. Prvi dobitnik bio je košarkaš Michael Jordan 1997. godine, a primili su je i Pele, Gari Kasparov, Diego Maradona, Roger Federer, Novak Đoković, Cristiano Ronaldo...

"Zahvalan sam što sam dobio nagradu Marca Leyenda. Ponosan sam što sam na popisu s takvim vrhunskim sportašima", stoji ispod Modrićeve objave. Brojni su mu nogometaši ostavili komentare. Suigrač Marcelo napisao je "najbolji", Robbie Keane ostavio je simbol vatre, Jermaine Jenas znak pljeskanja, Lucas Vazquez, Karim Benzema i Marco Asensio napisali su "legenda", a pljeskom se oglasio i Iker Casillas.

Isco je poručio da je priznanje "potpuno zasluženo", Mladen Petrić također je ostavio emotikone pljeska, dok je sa službenog profila Hrvatskog nogometnog saveza stigla čestitka: "Legenda za sva vremena! Bravo, Luka! Ponosni smo do neba…" Objavu je, među ostalima, lajkao Ivan Perišić.

Modrić ima 23 milijuna pratitelja

Modrić na Instagramu ima 23 milijuna pratitelja, a ta je objava dobila 459 tisuća reakcija te skoro tri tisuće komentara. "Ponosan sam što primam ovu nagradu. Čast je biti u društvu svih tih sportaša. Hvala obitelji, suigračima i trenerima. Draže mi je osvojiti momčadske titule nego individualne, ali jako sam sretan zbog ovoga", rekao je Modrić prilikom dodjele.

 

Pročitajte više