Norveški mediji otkrili: Hajduk na korak do novog pojačanja

Foto: Twitter

NAKON predstavljanja čak četiri nova igrača, splitski bijeli mogli bi iznenaditi još jednim.

Prema pisanju norveških medija, Hajduk je već s norveškim prvoligašem Strømsgodsetom dogovorio uvjete oko veznjaka Bassela Jradija. Preostao je još dogovor oko odštete pa se pretpostavlja da bi Danac libanonskih korijena uskoro mogao prijeći u redove splitskog prvoligaša.

Bassel Zakaria Jradi (24) vezni je igrač koji je profesionalnu karijeru započeo 2011. u danskom niželigašu B93 (Boldklubben af 1893). U srpnju 2013. godine potpisao je za Nordsjælland, gdje je upisao samo četiri nastupa bez ikakvog učinka.

Nakon godinu dana sklopio je ugovor s norveškim prvoligašem Strømsgodsetom za koji je nastupio 61 put i zabio 12 pogodaka. Godine 2016. poslan je na posudbu u Lillestrøm gdje je proveo godinu dana i upisao četiri gola u 16 nastupa.

Jradi je nastupao i za niže uzraste danske reprezentacije, a 2015. odlučio je pristupiti reprezentaciji Libanona za koju je upisao tek dva nastupa bez pogotka.

U aktualnoj je sezoni za Strømsgodset upisao 12 nastupa bez pogotka, dok je u kupu bio strijelac u obje utakmice koje je odigrao.

 

 

 

 

Pročitajte više