Novi Brazilac u Maksimiru: 22-godišnji Chico najveće ljetno pojačanje

U DINAMO bi na ljeto trebao doći 22-godišnji Brazilac Luis Francisco Grando ili Chico. Chico je defenzivni veznjak, a prema pisanju Sportskih novosti bit će najveće Dinamovo pojačanje u borbi za Ligu prvaka.

Chico igra u brazilskom Atletico Paranaenseu, a sa Sammirom je igrao u U-20 reprezentaciji Brazila. U Atletico Paranaense je došao početkom 2005. i dosad je 31 put nastupio za klub.

No, za razliku od prijašnjih pojačanja iz Južne Amerike, Modri ne misle kupiti Chicha nego bi doveli posudbu i izdvajali samo za njegova primanja. Razlog tome je recesija, klub sljedeće sezone ima manji proračun za kupovinu pa posudbom ne bi morali plaćati transfer igrača koji košta oko milijun eura.

Također se priča da su dogovoreni prelasci Ermina Zeca iz Šibenika i Domagoja Vide iz Osijeka. Na radaru Modrih je i Anas Sharbini, ali će ga Mamić teško dovesti u Maksimir.

Odlasku su najbliži Mario Mandžukić za kojeg Schalke i HSV nude 10 milijuna eura, dok bi u Bundesligu mogli Ivica Vrdoljak i Mirko Hrgović.

S.T.
Foto: esporte.ig.com.br

Pročitajte više