Novi debakl Liverpoola. Sve je dalje od Lige prvaka

Foto: EPA

LIVERPOOL je na gostovanju kod Wolverhamptona izgubio 3:0. Treći je to poraz momčadi Jürgena Kloppa u posljednje četiri utakmice u prvenstvu. Utakmica je krenula nesretnim autogolom stopera Liverpoola Joela Matipa u petoj minuti, a Dawson je već u 12. minuti povisio na 2:0.

Liverpool je imao veći posjed i više udaraca, no domaćini su zabijali. Utakmicu je riješio Portugalac Ruben Neves pogotkom u 71. minuti. Za Kloppovu momčad nisu u sastavu bili Van Dijk, Konate, Diaz, Jota, Arthur i Firmino. Liverpool je trenutno na desetom mjestu engleskog prvenstva s 29 bodova, dok je Wolverhampton pobjedom zaradio vrijedne bodove za bijeg iz zone ispadanja te je sad na 15. mjestu s 20 bodova. 

Pobjeda Manchester Uniteda

Manchester United vratio se pobjedama nakon poraza od Arsenala u prošlom kolu. Momčad Erika ten Haga pobijedila je Crystal Palace 2:1. Bruno Fernandes zabio je u 7. minuti iz penala, a povisio je Marcus Rashford golom u 62. minuti.

Brazilski veznjak Casemiro je dobio crveni karton u 70. minuti pa se Palace približio na 2:1 pogotkom Schluppa, no United je osvojio tri boda nakon duge sudačke nadoknade i tako ostao u lovu na Arsenal.

Rezultati

Everton - Arsenal 1:0
Aston Villa - Leicester 2:4
Brentford - Southampton 3:0
Brighton - Bournemouth 1:0
Manchester United - Crystal Palace 2:1
Wolverhampton - Liverpool 3:0

Pročitajte više