HRVATSKA RUKOMETNA REPREZENTACIJA

Novi izbornik danas nakon derbija odlazi iz kluba. "On više nije naš zaposlenik"

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

RUKOMETAŠI našičkog Nexea u četvrtak od 18 sati igraju posljednju pripremnu utakmicu pred početak drugog dijela sezone. Protivnik u Našicama je PPD Zagreb, a novom hrvatskom izborniku Hrvoju Horvatu to će biti posljednja utakmica na klupi hrvatskog viceprvaka.

To je za Index potvrdio sportski direktor kluba i bivši igrač Nexea Vedran Zrnić.

"Hrvatski rukometni savez je zahtijevao da trener Horvat bude profesionalac u Savezu. To znači da ćemo mi morati pronaći novog trenera. On će danas biti na klupi protiv PPD Zagreba, poslije utakmice imamo sastanak s predsjednikom kluba na kojem ćemo se pozdraviti i onda će Nexe vidjeti o svojim daljnjim koracima", rekao je Zrnić.

Nexe prvu natjecateljsku utakmicu igra u ponedjeljak

U četiri i pol godine koliko je proveo na klupi Nexea Horvat nije osvojio domaći trofej, ali je ostvario najveći klupski uspjeh u europskim natjecanjima. U sezoni 2017./18. je igrao četvrtfinale EHF kupa, drugog po snazi natjecanja u Europi.

Podsjetimo, Nexe u ponedjeljak 1. veljače nastavlja sezonu ogledom SEHA lige protiv Vardara u Skoplju. Po povratku iz Makedonije Našičanima slijede okršaji u Europskom kupu. U utorak 9. veljače u Našicama igraju protiv švedskog Alingsasa, a onda 15. i 16. istog mjeseca slijede ogledi protiv Bešiktaša, opet u Našicama.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više