HNL

Novi trener debitira na Dinamovoj klupi: Uzbuđen sam, idemo pokazati zašto smo prvaci

Foto: Marko Prpić / Pixsell

U PRVOJ utakmici nakon pauze zbog pandemije koronavirusa Dinamo gostuje posljednjoj momčadi lige Varaždinu.

"Uzbuđen sam. Prva službena utakmica je premija za moj rad tijekom posljednjih godina i osjećam jednu veliku odgovornost, sreću da u službenoj utakmici predstavljam Dinamo. U prvoj utakmici ćemo dati naslutiti da idemo fokusirano, ozbiljno, angažirano na pobjedu", rekao je Dinamov trener Igor Jovićević. 

Za Jovićevića ovo će biti debi na Dinamovoj klupi nakon što je zamijenio Nenada Bjelicu koji je napustio klub zbog narušenog odnosa s upravom kluba.

"Sigurno da nam neće biti lako jer se radio o ekipi koja se bori za ostanak, a sigurno zaslužuju bolje mjesto na tablici. Imaju dobru tranziciju i vrlo opasne igrače poput Drožđeka ili Petkovića te Benka i Obregona koji su fizički moćni. Tu je i Đurasek koji ima jako dobru kontrolu lopte i dinamiku u sredini terena, radi se o protivniku kojeg moramo ozbiljno shvatiti."

Novi trener u debiju ne može računati samo na Petra Stojanovića.

"Favorit smo i ne bježimo od te uloge. Idemo na pobjedu. Atmosfera je pozitivna i radna. Maksimalno angažirano od ove utakmice u sljedećih deset idemo pokazati da zaslužujemo biti prvaci."

Utakmica u Varaždinu igra se u subotu od 21.05.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više