LIGE PETICE

Novinar iživcirao Kloppa uoči utakmice sezone: Ne mogu vjerovati da me to pitaš

Foto: Screenshot

LIVERPOOL iščekuje utakmica godine protiv Cityja u kojoj lovi jednu od posljednjih prilika da počne pobjeđivati u serijama i priključi se najvećem rivalu u utrci za naslov.

Pritisak očigledno osjeća i Jurgen Klopp kojeg je engleski novinar Geoff Shreeves uspio jako iznervirati naizgled sasvim običnim pitanjem. 

"Je li još uvijek moguće da osvojite naslov?" upitao je Shreeves, a Klopp je ljutito odgovorio: "Ne mogu vjerovati, ne razumijem te. Jedino o čemu ikad želiš razgovarati je to možemo li postati prvaci. Jesi li ti ikad bio najbolji sportski komentator na svijetu? Misliš li da je to moguće? Samo probaj. Mi ćemo probati. Bez obzira na to kako odgovorim, samo tražite stvari za naslovnicu. Čemu to? Idemo pričati o situaciji. Ako vas to ne zanima, ne moramo pričati. I ne, nisam ljut, ali nema smisla da čitav intervju pričamo o tome možemo li postati prvaci".

Nakon toga novinar je pokušao ublažiti situaciju: "Mogli ste reći da je u ovakvoj situaciji i sezoni sve moguće". 

"Ali to je jasno, uvijek je sve moguće. Zašto da kažem tako očiglednu stvar? Da, sve je moguće u ovom prekrasnom životu i zemlji. Nije istina. Nije sve moguće, ali u nogometu vjerojatno jest", zaključio je Klopp.

Liverpool je trenutno četvrti klub lige sa sedam bodova zaostatka za Cityjem uz utakmicu više. Uoči međusobne utakmice, njemački trener ponovno ima veliki broj izostanaka, posebno u obrambenoj liniji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više