LIGE PETICE

Obitelj Griezmann o treneru Barcelone: Plačemo zbog anonimusa bez autoriteta

Foto: Gulliver / Getty Images

ANTOINE GRIEZMANN se u ni godinu dana srozao od superzvijezde za koju Barcelona plaća odštetu od 120 milijuna eura do rezerve klincima koja dobiva par minuta sudačke nadoknade na ključnoj utakmici sezone.

Od četiri posljednje utakmice La Lige, koje su Barceloni sve iznimno važne, napadač koji je prije dvije godine vodio Francusku do svjetskog naslova bio je rezerva na tri. Njegovo, kako mnogi tvrde, ponižavanje kulminiralo je na utakmici 33. kola La Lige. 

Dok je Barcelona kod Celte očajnički trebala gol za pobjedu, trener Quique Setien čekao je sve do posljednje minute kako bi uveo ofenzivca koji je u karijeri zabio 198 golova.

Par minuta dodanog vremena koje mu je udijelio trener nije bilo dovoljno Griezmannu da zabije pobjednički gol, pa je utakmica završila 2:2, čime je Barcelona otvorila Realu put prema naslovu prvaka Španjolske.

Šikaniranje Griezmanna potreslo je obitelj slavnog Francuza. Njegov brat Theo je prilikom ulaska njegovog brata u igru napisao na Twitteru: "Dvije minute... Plače mi se, ali stvarno." Kasnije je obrisao taj status.

Alain, nogometašev otac, na Instagramu je ovako odgovorio na Setienovu izjavu da će pričati s palom zvijezdom, ali da joj se neće ispričati: "Ako želiš voziti, moraš imati ključeve kamiona. Međutim, ti si samo putnik."

Ovom metaforom Griezmann senior ciljao je na opće poznato: Setien nema nikakvog autoriteta među igračima Barcelone. Kasnije je i on obrisao komentar.

Pročitajte više