Objavio je fotografiju izbezumljenog Modrića nakon njihovog okršaja, a sad mu se divi

HRVATSKA od 20:45 igra polufinale Lige nacija protiv Nizozemske u Rotterdamu. Veliku borbu na sredini terena vodit će 37-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić i 11 godina mlađa zvijezda Nizozemske Frenkie de Jong.

Modrić i De Jong susreli su se 11 puta igrajući El Clasico, veliki derbi Reala i Barcelone. Modrić je slavio šest puta, a De Jong četiri. Ranije su jedan protiv drugog igrali i 2019. godine u osmini finala Lige prvaka dok je De Jong bio u Ajaxu.  

Tada je De Jong objavio fotografiju jednog njihovog duela. "De Jong je ostavio izbezumljenog Modrića na Bernabeuu. Kamera je zabilježila izbezumljeni pogled Hrvata, a Nizozemac je fotografiju ponosno objavio na Instagramu uz komentar: Bez ikakvih daljnjih namjera", prisjeća se nizozemski NOS. Tada je Ajax prošao dalje s ukupnih 5:3.

"Luka je sjajan igrač. On je već legenda. Postao je legenda dok još igra. Prekrasno ga je gledati, ima nevjerojatan stil i izvrsnu tehniku", rekao je De Jong o Modriću uoči večerašnjeg okršaja.

I Modrić je nahvalio rivala. "Uvijek je užitak igrati protiv njega. Mlad je, talentiran i dobar kao osoba. Vrhunski je igrač, ima nešto posebno i volim ga gledati."

Pročitajte više