Objavljena fotografija srpskog nogometaša iz bolnice kojeg su liječnici oživljavali

Foto: Twitter

TIJEKOM susreta treće španjolske lige u subotu navečer između Cordobe i Ferrola srpski nogometaš Dragiša Gudelj (25) se srušio na travnjak i ostao bez svijesti. Igrači obje momčadi su se u panici hvatali za glavu, liječnička služba je odmah uletjela u teren i krenula s reanimacijom nesretnog nogometaša.

Dok su se liječnici borili za Gudeljev život, igrači na terenu su u užasu i suzama promatrali što se događa. Srećom, Gudelj je došao k svijesti nakon sedam minuta i odmah je prebačen u bolnicu. Dragiša Gudelj je brat puno poznatijeg Nemanje Gudelja, člana Seville, koji je danas na Instagramu objavio fotografiju brata iz bolnice na kojoj se vidi da je s Dragišom sve u redu.

"Želim izraziti najiskreniju zahvalu u svoje ime i u ime svoje obitelji za iskazana ljubav i brigu za Dragijevo zdravstveno stanje. Život moga brata nastavlja kucati zahvaljujući intervenciji liječničke službe Cordoba, ne zaboravljajući tretman koji je primio od svakog zdravstvenog radnika u bolnici Reina Sofia u Cordobi", napisao je Nemanja Gudelj.


Inače, Dragiša Gudelj je ponikao u nizozemskoj Bredi, gdje je i rođen, a kasnije je igrao za Jong Ajax, Wohlen, B momčad Guimaraesa, B momčad Cadiza, a od prošle godine je član Cordobe.

Pročitajte više