Objavljena snimka Modrića kako slavi osvajanje LP-a: "Morate imati Hrvata, morate!"

Foto: Profimedia

PROŠLOGODIŠNJE Realovo osvajanje naslova u Ligi prvaka pratile su kamere, a dio tog materijala iskorišten je za film. Mnogima su posebno zanimljivi dijelovi koje publika inače nema priliku vidjeti, scene koje uobičajeno dijele tek igrači u svlačionici.

U jednoj takvoj vidi se razgovor predsjednika kluba Florentina Pereza s Lukom Modrićem. Real je, podsjetimo, u finalu svladao Liverpool 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Vinicius u 59. minuti. Perez bi radije da je bilo mirnije i uvjerljivije, otkriva snimka njegovog razgovora s Modrićem.

Modrić: Moraš imati Hrvata u momčadi za osvajanje LP-a

"Trebali ste zabiti tri gola što ranije, tako bismo se osjećali opuštenije", rekao je Perez na što mu je Modrić odgovorio: "Ne, ne. Mi to volimo ovako. Ovako zajedno patimo. Ne možemo pobijediti bez patnje." "Da, ali moje srce...", rekao je potom Perez i nasmijao se. "Jaki ste vi, predsjedniče. Sa svime se možete nositi", odgovorio mu je Modrić.

U još jednom trenutku koji izdvajaju korisnici društvenih mreža glavnu ulogu ima Luka Modrić. U njemu pojašnjava da je za uspjeh kluba u Ligi prvaka potreban Hrvat u ekipi: "Znaš što ću ti reći, prijatelju? Moraš imati Hrvata u momčadi da bi osvojio Ligu prvaka. Razumiješ li? Deset za redom s Hrvatom u momčadi."

Podsjetimo, u ovogodišnjem finalu Lige prvaka sastaju se Manchester City i Inter za koji nastupa Marcelo Brozović.

Popis Hrvata osvajača Lige prvaka (od samostalnosti):

1993. - Alen Bokšić (Marseille)
1994. - Zvonimir Boban (Milan)

1998. - Davor Šuker (Real)
2003. - Darijo Šimić (Milan)
2005. - Igor Bišćan (Liverpool)
2007. - Dario Šimić (Milan)
2013. - Mario Mandžukić (Bayern)
2014. - Luka Modrić (Real)
2015. - Ivan Rakitić (Barcelona)
2016.-2018. - Luka Modrić i Mateo Kovačić (Real)
2019. - Dejan Lovren (Liverpool)
2020. - Ivan Perišić (Bayern)
2021. - Mateo Kovačić (Chelsea)
2022. - Luka Modrić (Real)

Pročitajte više