Odbjegli Dinamov dragulj je na pragu odlaska u Premiership, a prati ga i Real

SAD već bivši Dinamov igrač Ajdin Hasić, koji je spletom čudnih okolnosti napustio Maksimir prije nekoliko dana, u situaciji je da može birati gdje će nastaviti karijeru.

Prema pisanju portala hitc.com, dojučerašnjeg igrača druge Dinamove momčadi želi engleski Everton, dok se u utrku uključuje i austrijski prvak Salzburg.

Prošlog se tjedna događala čitava sapunica oko 17-godišnjeg Hasića. Naime, Dinamo mu je htio ponuditi novi ugovor, a da bi ga potpisao, prvo je trebao raskinuti stari, stipendijski, koji je vrijedio do siječnja 2021.

Budući da je Ajdin maloljetan, a njegov otac živi u BiH, iz Dinama su na njegovu adresu poslali dva potpisana ugovora kako otac Hasić ne bi morao dolaziti u Zagreb.

I tu je nastao problem. Hasić stariji je, navodno, potpisao samo jedan ugovor, i to onaj o raskidu suradnje između kluba i igrača. Tako je, čini se, Ajdin Hasić s ocem izigrao povjerenje i postao slobodan igrač pa sada može sam odlučiti gdje nastavlja karijeru.

Hasić, ljevonogi dragulj koji igra na poziciji desnog krila, bio je jedan od najvećih Dinamovih talenata. Zabio je gol u pobjedi Dinama II protiv BSK Bijelog Brda, a navodno su Real Madrid i Barcelona njegovo ime imali u svojim skautskim zapisima. 

Hrvatski je prvak planirao dobro zaraditi na njemu u budućnosti, no od toga sad neće biti ništa.

Pročitajte više