Okušaj sreću u nogometnom kvizu i osvoji najveće Proteini.si nagrade do sad

Foto: Press

NAKON fenomenalne pobjede nad Brazilom, Hrvatska nije uspjela izboriti pobjedu protiv Argentine i plasirati se u finale Svjetskog prvenstva u nogometu. Iako nije uspjela izboriti finale drugi put za redom, Hrvatska je ostvarila odličan uspjeh našavši se među četiri najbolje reprezentacije na svijetu. Od 32 kvalificirane zemlje, Hrvatska će se u subotu, 17.12. boriti protiv Maroka za treće mjesto. Hrvatska i Maroko su jedne od zemalja koje su digle puno prašine svojim uspjesima na ovom prvenstvu i mnogima će biti drago vidjeti barem jednu od te dvije zemlje s medaljom oko vrata. Mi ćemo se i dalje nadati i vatreno navijati za naše zlatne dečke i bodriti ih u borbi za broncu zlatnog sjaja.

Proteini.si nagradni kviz

Kako nam se i ovo prvenstvo bliži kraju, sada je možda pravo vrijeme da testirate svoje znanje o nogometu. Priključite se u nagradni kviz od Proteini.si i osvojite najveće nagrade do sad. Potražite kviz na njihovoj web stranici i odgovorite na tri jednostavna pitanja koja vas dijele od fantastične nagrade. Osvojite Proteini.si kupon od 500, 200 ili 50 eura.

U srijedu 21.12. saznat će se tri sretna dobitnika nagradnog kviza čija će imena biti objavljena na njihovoj instagram stranici Proteini.si_hr_heretostay. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u izazovima do sad i podržali naše igrače u borbi do polufinala. Zaigrajte po posljednji put i počastite se ukusnim i zdravim Proteini.si proizvodima.

Pročitajte više