Ola u emotivnom nastupu na NDR-u govorio o bolesnom ocu i rodnom Davoru

IVICA OLIĆ je definitivno jedan od najboljih nogometaša ove sezone u Bundesligi, a broj onih čiji je hrvatski nogometaš i član Hamburga miljenik povećava se iz dana u dan.

Tijekom prošlog vikenda je napadač Hamburga gostovao u večernjoj sportskoj emisiji na NDR televiziji, a njegov nastup njemački mediji oslovljavaju kao jako emotivan.

Unutar njegovog gostovanja pokazan je i film o Oliću koji započinje pričom o njegovom rodnom mjestu Davoru, koji ima tek 2500 stanovnika, a nastavlja prikazivati Olićev put do bundesligaške zvijezde. No, isto tako film pokazuje zdravstvene probleme koje ima njegov otac Ivan, a sve završava riječima njegove sestre Dubravke koja najavljuje njegov ljetni odlazak u Bayern riječima:

"Moj Ivica sigurno nije lošiji igrač niti od Luce Tonija, niti od Bastiana Scweinsteigera".

Tijekom emisije se moglo osluhnuti i što sadašnji Olićev suigrač Piotr Trochowski misli o hrvatskom reprezentativcu:

"Olić je poput mašine, on je poput terminatora. Igra nogomet na poseban način. Nitko nije kao on u Bundesligi".

Od izjava Olića izdvojit ćemo one o rodnom mjestu, te bolesnom ocu.

"Odlazak u Davor je za mene kao najljepši mogući praznik. Nemam toliko prilike boraviti u svom rodnom mjestu, ali svaki put kada sam tamo doživljavam nezaboravne trenutke. Nitko to ne može opisati", rekao je Olić, te dodao i nekoliko riječi o ocu Ivanu.

"On je moj veliki motiv. Znam da pati, a ne mogu niti opisati koliko je bio moja najveća potpora otkada sam nogometaš. Pokušavam odvojiti nogomet od obitelji, ali definitivno pokušavam igrati što bolje i zbog njega. Znam da svaki moj pogodak i dobar nastup njemu donosi radost". 

M.Š./Totalsport
Foto: NDR, screenshot

Pročitajte više