DANI OLMO

Olmo privatnim avionom sletio u Leipzig, odradio liječničke preglede

Foto: Index

DANI OLMO danas će i službeno postati novi igrač RB Leipziga. Vodeći klub Bundeslige i Dinamo dogovorili su sve detalje, ostalo je još samo da španjolski reprezentativac prođe liječnički pregled i potpiše ugovor.

Olmo, koji se na rubu suza oprostio od suigrača, s Leipzigom će potpisati ugovor na pet godina, a Dinamo će odmah dobiti 18,5 milijuna eura. To je najmanji iznos koji hrvatski prvak može zaraditi na 21-godišnjem Španjolcu. 

Naime, s potencijalnim bonusima i klauzulama Dinamo bi mogao zaraditi oko 46 milijuna eura, no to ovisi o brojnim okolnostima koje su u ovim trenucima nepredvidive.

U ovom članku pratimo današnji put Danija Olma, njegov dolazak u Leipzig, liječnički pregled, potpis ugovora i reakcije nakon službene objave.

Tijek događaja

16:15: Čekaju se informacije iz Leipziga. Olmo je, podsjećamo, krenuo na liječnički pregled.

14:04 Novinar Marce vjeruje kako je Olmov transfer jednako jak kao i onaj Brune Fernandesa u United koji će tamo otići za barem 60 milijuna eura.

13:29: Olmo je sletio u Leipzig!

12:45 Dani Olmo posljednji put razgovarao je s hrvatskim novinarima prije puta za Njemačku. Poslao je poruku navijačima, pričao o najljepšim trenucima u Dinamu te očekivanjima u Leipzigu.

11:11 Još u 10 sati Olmo je sa svojim predstavnicima poletio privatnim avionom svog novog kluba za Leipzig. Kada stigne, trebao bi odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor.

Pročitajte više