Atalanta - Dinamo 2:0

Olmo razočarao Talijane i brojne skaute: "Čarobnjak je nestao, izgubio se"

Foto: Slavko Midzor/Pixsell

DANI OLMO je, uostalom kao i cijela momčad Dinama, odigrao najlošiju utakmicu ove sezone u Ligi prvaka. Na gostovanju u Milanu kod Atalante Olmo i društvo izgubili su 2:0, a mogu biti sretni što su San Siro napustili s manje od pet primljenih golova. 

Brojni skauti stigli su na San Siro zbog 21-godišnjeg španjolskog reprezentativca i ostali razočarani.

"Milan je očekivao da će na njegovom stadionu to nekadašnje dijete Barcelone ponuditi čaroliju. Vjerovali su da bi to mogla biti njegova noć, a umjesto toga bila je to vrlo loša večer za njega i njegov klub. Olmo je bio najtraženije ime kod brojnih skauta, ali je razočarao. Djelovao je izgubljeno, baš kao i Dinamo. Nije imao nikakve ideje", piše Calciomercato o igri najvrjednijeg dinamovca.

Od talijanskih su klubova skaute na San Siro poslali Milan i Roma.

"U drugom poluvremenu je imao nešto malo više hrabrosti, ali ovo nije bila njegova noć. Ipak, ima samo 21 godinu i imat će još prilika. Sigurno je da Milan i Roma neće tako lako odustati."


Grafika: Sofascore za IndexSport

TuttoMercato: Mora bolje ako želi da netko za njega plati 40 milijuna eura

O igraču za kojeg Dinamo traži 40 milijuna eura piše i TuttoMercato.

"Na stadionu na kojem je Boban doživio nekolicinu sretnih trenutaka igrač kojeg Boban želi dovesti nije opravdao očekivanja. Uopće nije utjecao na utakmicu, a ideja koju je imao trener Bjelica ovaj put nije prošla. De Roon i Freuler su ga zaustavili. Jedna utakmica nije dovoljna da bi se sudilo o nekome, ali da biste uspjeli velikane natjerati da plate 40 milijuna eura morate igrati velike utakmice na razini i u kontinuitetu."

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više