LUKA MODRIĆ

Oni koji žele umiroviti Modrića morat će pričekati. On je još Zlatna lopta

Foto: Getty Images / Guliver image

LUKA MODRIĆ u nedavno objavljenoj autobiografiji na zadnjoj stranici knjige poručuje kako je tek sada, kada ga svi polako otpisuju, motiviran da dokaže kako nije gotov. Nakon svega što je dosad prošao i nakon pročitane knjige, to zvuči kao nešto što Luka može ostvariti i pritom ukalkulirati još jedan nastup s Hrvatskom na Euru.

Modrić se nakon kritika iz kluba, zbog ozljeda koje je pokupio na utakmicama reprezentacije, ranije vratio u Madrid. Nakon plasmana na Euro, u dogovoru s izbornikom Dalićem, propustio je nakon dugo vremena utakmicu Hrvatske i uz punu podršku cijele reprezentacije krenuo na let za Madrid. Kako se vratio, svjedoče danas i sve naslovnice španjolskih sportskih dnevnika. Ako sinoć niste pratili događanja u La Ligi, jutros ćete teško zaobići njegovu golčinu Sociedadu, volej koji je podignuo na noge cijeli Bernabeu.

Real je nakon preokreta pobijedio 3:1, a Modrić se vratio u Madrid kao igrač utakmice, odigrao je vrhunski uz dvije asistencije i zabio drugi pogodak ove sezone. 

Modrić je najprije proslavio s Benzemom, a potom je otišao do klupe Reala gdje je zagrlio velikog prijatelja Marcela. 

"Oni koji žele umiroviti Modrića morat će pričekati", naslov je analize koju jutros donosi španjolska Marca. 

Modrić šef tuluma, Benzema srce zabave 

"U utakmici protiv Real Sociedada pojavila se najbolja verzija Zlatne lopte, Modrić je reanimirao igrača koji se upisao u povijest Reala. Vodio je sinoć Zidaneov Real", nastavlja se u tekstu.

Hechos de hoy donosi pak naslov Briljantni Modrić te navodi kako je hrvatski kapetan odigrao spektakularnu utakmicu u kojoj je bio ključ preokreta Reala. 

Modrić još drži Zlatnu loptu, piše jutros španjolski AS i objašnjava kako je Modrić bio ključna osoba na terenu uz dvije sjajne asistencije i spektakularan gol. "Modrić je bio šef tuluma na Bernabeu u kojem se Real vratio u igru, a Benzema je bio srce proslave, konačno nakon devet godina", piše AS. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više